Отзиви, коментари

Are you going to buy something? Read positive and negative reviews about that from Badgood.info visitors! Share your experince with the others!

Български

Лична страницаbaddy_9403_907

Отзиви (5)

Решила купить себе стартовый набор именно в этом магазине, так как много слышала о нём от подруг, которые перешли на электронные сигареты. Просто когда курить выходим, от моей обычной ужасный запах и послевкусие противное, а электронные сигареты курить одно удовольствие. Мне подсказали, что лучше выбрать и дали на выбор несколько жидкостей. Взяла одну на пробу, приятно курить, честное слово) Буду теперь постоянно тут что-то новенькое покупать, цены ведь вполне адекватные и выбора очень много.

Да се скрие 0 Да се коментира

В наркологическом центре "Алкостоп24" помогают избавиться от пагубной привычки в кротчайшие сроки. Цена за лечение приемлемая, а результат потрясающий. Клиника дает гарантии полной анонимности к тому же. Муж покончил с пьянством без лишнего труда! Очень благодарна специалистам.

Да се скрие 0 Да се коментира

Отличное турагентство, Пользуюсь услугами Anex Tour уже не один раз. Меня привелекает качество услуг и низкие цены, если сравнивать с другими туроператорами. Побывала в Греции и Египте, теперь думаю ещё куда-нибудь слетать, ведь горящие путёвки регулярно появляются. На сайте фирмы легко можно за ними следить или попросить консультацию специалиста по этому поводу!

Да се скрие 0 Да се коментира

Спешу поделиться удачным опытом покупки в интернет-магазине "Эгерия" . Всегда боялась покупать вещи через интернет, но теперь страх пропал. Блуза, которую я заказала, пришла в срок, а размер подошёл так, будто вещь на меня шили изначально) Сама блуза не дорого стоит. и вообще цены на сайте очень приятные. Так что теперь буду регулярно делать заказы, чтобы обновить свой гардероб)

Да се скрие 0 Да се коментира

След раждането на бебето, тъй като почти всичко, набра наднормено тегло, почти 15 килограма, за мен това е много, защото винаги държат във форма, но сега дори и ако не е много много ям, все още наберете всеки тегло, като се има предвид, че вече бебето кърменето не се храня, реших че трябва да правят със себе си. На лекар да отиде само веднъж, отиде до аптеката и му обясних ситуацията, там бях посъветван Модельформ Стройна мама, фармацевт каза, че при жените след раждането тя се радва на популярност. Селото е на диета и се превърна в приемате този лекарство, не знам точно, че точно помогна, но ефектът е станал да се появяват вече не е трета седмица на приема, отне около 2 кг, за мен това сега не е много лош резултат, се усеща лекота и свобода на движенията, стана по-тих. Го приемам още, не много дълго, но резултатът ми харесва, цената е достъпна дори и ако не разполагате с много високо ниво на доходи

Автоматичен превод на отзива, оригиналът е тук на Русский Да се скрие 2 Да се коментира
Разговори (0)

© Badgood 2013 हिन्दी Bahasa Indonesia Tiếng Việt Türkçe Nederlands Română Svenska Suomi Norsk (bokmål) Dansk Ελληνικά Česky Magyar Български עברית English Hrvatski Español Slovenščina Slovenčina 中文(简体) Lietuvių 中文(繁體) Latviešu Русский Eesti Português Српски 日本語 Deutsch Français فارسی Українська 한국어 Italiano ภาษาไทย Polski العربية Bahasa Melayu Català Shqip Беларуская Македонски Azərbaycan Հայերեն ქართული ენა

Тема

Съобщение

Да се затвори ли? История
на съобщенията